Houtwormbestrijding met 10 jaar GARANTIE !

  • Wij geven u 10 jaar garantie en certificaat voor de bestrijding van houtworm.
  • De bestrijder legt u alles uit over de werkzaamheden. Vooraf krijgt u een gratis houtworm inspectie.
  • Heeft u gaatjes in uw houtwerk, neem dan direct contact met os op.

Houtwormbestrijding Almere, Flevoland en 't Gooi

Houtwormbestrijding door Ongediertebestrijding Almere

Houtworm en boktor

Houtworm is een naam voor verschillende in hout levende larven, maar vooral de larve van de houtkever. De larve van de bonte knaagkever of het doodskloppertje, wordt ook wel grote houtworm genoemd.

De derde belangrijke kever die fikse schade aan binnenshuis houtwerk kan veroorzaken is de huisboktor, maar die wordt meestal niet als houtworm betiteld. De larve van Anobium is vaalwit van kleur en kan 7 mm lang worden.

Evenals andere keverlarven boort hij gangen in het hout, en kan daarmee houtconstructies, vloeren, meubels en andere houten voorwerpen beschadigen of vernielen.

Zwaar aangetaste balk door overmatige houtwormen

Snel van uw houtworm probleem af!

Houtwormen herkent u aan de circa 1.5 mm ovale gaatjes in het hout. Wanneer u soms kleine kevertjes ziet rondvliegen (net kleine vliegjes) is er vaak sprake van een houtworm besmetting.

Daarom is het van groot belang dat u er vroegtijdig bij bent, een houtworm zou immers nooit uit zichzelf verdwijnen. In tegendeel ze planten zich razendsnel voort.

Hierdoor kunnen bouwkundige constructies geheel aangetast worden zodat geen draag functie meer hebben zodat ze op een gegeven moment breken met alle gevolgen van dien. Heeft u last van houtwormen? Of vermoed u houtwormen, laat een gratis inspectie uitvoeren door Ongediertebestrijding Almere. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Ongediertebbestrijding Almere houtwormen in hout