Wespenbestrijding of wespennest in u nabije omgeving?

Wij bestrijden wespen snel en met garantie in Flevoland en 't Gooi.
 

Heeft u last van wespen? Bel direct 036-7857048 of 06-54958582

Wespenbestrijding Almere

Wespenbestrijding door een professioneel bestrijder door heel Flevoland en 't Gooi

Een paar wespen zijn makkelijk zelf te doden. Maar wat als u een wespennest met duizenden stekende wespen in uw tuin of huis heeft. Dan heeft u toch echt een wespen verdelger nodig of een wespen bestrijder. Ongediertebestrijding Almere is zo'n professionele wespenbestrijder Almere, Flevoland of 't Gooi. Wij beperken ons werkgebied, dit omdat wij dan snel kunnen handelen op uw vraag voor wespenbestrijding of wespennest verwijderen Almere of 't Gooi. Wij garanderen dat u 100% van de wespen verlost bent met garantie.
 
Ongediertebestrijding Almere, wespen bestrijden in Flevoland en 't Gooi
 

Wespensteken

In Nederland komen diverse verschillende soorten wespen voor. De belangrijkste stekende wespensoort is de overbekende Duitse wesp die in de zomer maanden op zoetigheid afkomt. Een wespensteek kan ernstige gevolgen hebben wat betreft allergische reacties.

De wesp is agressief insect en kan wanneer zij in het nauw komen tot steken overgaan. Omdat hun wespen angel geen weerhaakjes kent, kunnen zij diverse malen steken tot het gif zakje volledig leeg is. Een stekende wesp kan ervoor zorgen dat een gedeelte van de wespenfamilie ook over gaat tot steken.

.

Wespenbestrijding of een wespennest? Bel 036-7857048

.

De effecten van een wespensteek?

Toxische pijn plaatselijk:

Een scherpe brandende zwelling, deze verdwijnt meestal na enkele uren weer.

Toxische pijn uitgebreid:

Door meerdere wespen gelijk worden gestoken kan er door de hoeveelheid wespengif zware hoofdpijn, lage bloeddruk of zelfs een shock plaats vinden. Reactie bij met name allergische mensen: het langdurig aanhouden van de pijn of zwelling, koorts is heviger, sterke hoofdpijn of bij meerdere steken een opname in het ziekenhuis. Omdat de klachten zo erg zijn kunnen ze 4 tot 6 dagen aanhouden.

Wat moet je doen bij een wespensteek?

Niet krabben, ga het direct afkoelen en een pijn stillende creme gebruiken.

Het voorkomen van een wespensteek ..

  • Ga nooit slaan naar naderende wespen.
  • Maak in en uitvliegroutes van een nest nooit dicht.
  • Laat het wespennest met rust, houd afstand.
  • Ga niet in routes staan van vliegende wespen.
  • Morsen van zoetige drinkwaar direct opruimen.
  • Kinderen met snoepwaren uit de buurt van het wespennest houden.
  • Kinderen met een rietje limonade laten drinken.


 

Wespengif

Het wespengif wordt geproduceerd in twee gifkliertjes die verbonden zijn met het gif zakje. Aan dit kleine zakje is de vlijmscherpe wespenangel verbonden.

Deze scherpe angel kan makkelijk de menselijke huid doorboren, waarna het gif door de wesp in het huidweefsel wordt gespoten.

Dit soort gif bevat veel verschillende werkzame stoffen. Het bevat onder meer serotonine, histamine, fosfolipase, wespenkinine, antigen 5 en hyaluronidase. Elke wespen soort gebruikt hyaluronidase. Daarom is het van groot belang snel actie te ondernemen. Heeft u last van een wespennest in Almere, Flevoland of 't Gooi onze wespennest verwijderen kosten zijn betaalbaar.

 
Wespen verwijderen door Ongediertebestrijding Almere