Ongediertebestrijding voor bedrijven

  • Ongediertebestrijding Almere is met uitstek de specialist en ervaren ongediertebestrijder in alle soorten ongedierte.
  • Het is voor ons geen probleem om wat voor ongedierte of plaagdier beestje het gaat en hoe groot de plaag is.
  • Wij helpen u als bedrijf graag om van de ongedierte beestjes af te komen.
 

.

Ongediertebestrijding voor Bedrijven

Ongediertebestrijding Almere is een groeiend bedrijf in ongediertebestrijding voor bedrijven, door met elke klant samen te werken en een oplossing te ontwikkelen zijn wij sterk aan het groeien. Wij als vaktechnische bestrijders adviseren u graag welke bestrijding het best bij uw bedrijf past en welke preventie u nodig heeft.

Wij als preventief bedrijf zijn constant bezig met kwaliteit verbeteringen en dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij diverse instanties om u te waarborgen van onze kwaliteiten en diensten.

Wij kunnen uw bedrijf op het gebied van ongediertepreventie en bestrijding van ongedierte in uw zakelijke omgeving maximaal beschermen tegen het ongedierte.

 
Ongediertebestrijding Almere bedrijven

.

Plaagdierbeheersing zakelijk in o.a.:

Houtaantasters: Boktor en houtworm

Knaagdieren: Muizen, ratten en overige knagende dieren.

Kruipende insecten: Vlooien, bedwantsen, kakkerlakken en mijten.

Vliegende insecten: Wespen, muggen, motten en vliegen.

Integrated Pest Management (IPM)

Wij werken zoveel mogelijk volgens het IPM systeem. Het Integrated Pest Management wil zeggen dat de plaagdieren of het ongedierte met een duurzaam systeem aan gepakt worden. Wij streven met het toepassen van het IPM om de ongedierte of plaagdieren duurzaam te bestrijden of zelfs te voorkomen dat deze terugkeert.

Dit gebeurd in overleg met het bedrijf waar dit systeem word toegepast. Ook zal hiervoor een logboek aanwezig zijn volledig ter inzage voor het bedrijf.

.

Particuliere ongediertebestrijding Almere

Wat wij voor u kunnen betekenen is dit !

Naast de knaagschade die knaagdieren veroorzaken, kunnen ze ook een ernstig gezondheidsrisico vormen voor mens en dier. Knaagdieren zoals muizen of ratten kunnen onder andere het hanta virus veroorzaken door hun uitwerpselen en knagen aan voedsel voorraden. Het is daarom noodzakelijk om muizen te bestrijden ter bescherming van de klant en uw personeel.

Ongediertebestrijding Almere staat voor u klaar met een professionele en discrete benadering voor uw bedrijf. Wij gebruiken milieu en dier vriendelijke producten.